NH’63/NOVA en Corona

Beste filmvrienden,
het aan u inmiddels meer dan bekende virus noopt het hele land om allerlei speciale maatregelen te nemen en dus ontkomen ook wij er niet aan om al onze activiteiten nader te bezien.

Aangezien wij bijna allemaal tot de kwetsbare groep behoren hebben de meeste clubs al besloten om de clubavonden vooralsnog te annuleren. Mocht u hiertoe als club nog niet besloten hebben dan raden wij u aan dit alsnog te doen. Het risico is te groot.
Voor de clubs waarbij nog niet de rondreisjury is langsgeweest bestaat de mogelijkheid om de geplande films digitaal aan de jury toe te sturen waarna er thuis gejureerd zal worden. De uitslag en een beknopt rapport zal zo snel mogelijk worden toegestuurd.
Ook de NOVA-jury zal de genomineerde films thuis beoordelen. De resultaten van deze jurering zal u zo snel mogelijk horen.
In navolging van alle andere NOVA-regio’s zal ook het NH’63 regiofestival, dat gehouden zou worden op 26 april in de Stoomhal, worden uitgesteld tot nader order.
De gedelegeerdenvergadering, gepland op 15 april in de Stoomhal, wordt afgelast. De te behandelen documenten zullen u worden toegestuurd, waarna u er desgewenst digitaal op kunt reageren.
Wellicht heeft u ook de aankondiging van de jaarlijkse UNICA Promotiedag gezien, te houden op 23 mei in Hotel Theater Figi in Zeist. De NOVA ziet zich genoodzaakt ook deze bijeenkomst af te gelasten.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregelen, het kan op dit moment niet anders.
Zorg alstublieft goed voor uzelf en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Namens het NH’63 bestuur